Середа, 08.05.2024, 08:09
Шкільний курс фізики від Світлани Олександрівни
Головна | | Реєстрація | Вхід
«  Травень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2021 » Травень » 19

Вітаємо!!! Фесун Анна переможець (3 місце) III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України в 2021 році

Відділення технічних наук. Секція «Технологічні процеси та перспективні технології»

... Читати далі »

Переглядів: 303 | Додав: fyzika | Дата: 19.05.2021 | Коментарі (0)

Мета. Стимулювати творче ставлення учнів до здорового харчування,  кулінарної справи, технологій і особливостей приготування їжі. Розвивати пізнавальну, пошукову ініціативу, потребу у самоосвіті; вміти аналізувати і узагальнювати програмовий матеріал, знаходити необхідну інформацію в мережі «Internet» та створювати презентації проєктів за допомогою комп’ютерних технологій. Інтегрувати знання: технологія приготування їжі, устаткування і обладнання підприємств харчування, калькуляція, математика, історія, фізика, хімія, біологія, фізіологія харчування.

... Читати далі »

Переглядів: 220 | Додав: fyzika | Дата: 19.05.2021 | Коментарі (0)


Меню сайту
Соцмережа учителя
Вхід на сайт
Пошук
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz